•                                02/588.55.32 (Lokaal tarief)    Biezeweide 140/1, 1500 Halle

  Welzijn

  Ons lichaam is één netwerk, het ene functioneert niet zonder het andere, …

  p2

  Structuur, spieren, zenuwen, bloedvaten, organen, … alles vormt één netwerk in ons lichaam en alles heeft een invloed op elkaar. Elke actie dat we ondernemen in het dagelijks leven heeft invloed op het systeem, positief of negatief. Ons werk, sportactiviteiten, een trauma of kwetsuur, voeding, maar ook emotionele belevenissen hebben invloed op ons algemeen welzijn en op ons algemeen functioneren.

  Het menselijk lichaam zit zo complex en ingenieus in elkaar, dat men nooit genoeg weet om het zelfherstel van het lichaam terug in evenwicht te kunnen brengen.

  Het is belangrijk om het lichaam in zijn geheel te benaderen en elke behandeling zal anders zijn, afhankelijk van de gebeurtenissen en belevenissen van de dag. Maar ook afhankelijk van de reactie op een vorige behandeling. Het lichaam moet verzorgd worden in lagen, net zoals een ajuin. En is dus ook afhankelijk van de medewerking van de patiënt.

  Dit is ook de reden waarom ik mij verder gevormd heb als osteopaat, maar ik ook mijn competenties als kinesitherapeut en osteopaat verder aanvul met massages en voedingsadvies.  Want al deze dingen dragen bij tot een beter gevoel en herstel van het lichaam. En elk lichaam reageert anders op een behandeling. Daarom is het goed om het lichaam te kunnen benaderen op verschillende aspecten.

  U bent altijd welkom, en we kijken samen naar een oplossing voor uw vraag.